Tuesday, May 22, 2012

KONVENSYEN SUPER PARENTS ^^

Assalammualaikum...."Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi dengan limpah kurnia dan Inayah-NYA, KONVENYSEN SUPER PARENTS buat julung kalinya akan diadakan buat julung kalinya pada tahun 2012 anjuran IluvIslamEvents. Konvensyen Super Parents yang kami anjurkan adalah kerana melihat cabaran untuk menjadi ibu bapa pada masakini adalah berbeza mengikut peredaran zaman. Jadi melalui Konvensyen ini, ibu bapa dan bakal ibu bapa dapat mengetahui kaedah terbaik untuk menjadi ibu bapa yang Super dan seterusnya melahirkan generasi anak yang Super."


untuk maklumat lanjut--> http://superparents.com.my/

di sini saya nak mengajak jom kita beramai2 sertai konvensyen ini... banyak ilmu yg akan diperoleh.. lebih2 lagi buat yg bakal berkahwin, sudah berkahwin, bakal menjadi ibu bapa dan juga sudah bergelar ibu dan bapa... jom daftar beramai2...

Info Terkini: [SUPERPARENTS] Tawaran dibuka untuk mendapatkan TIKET PERCUMA SUPERPARENTS!
DAFTARKAN 4 ORANG DAN ANDA LAYAK Menerima satu tiket masuk percuma 2 hari untuk Konvensyen Superparents 2012. 8 Pagi hingga 6 Petang 26hb dan 27hb May 2012. PICC Putrajaya!
Tempat Letak Kereta PERCUMA!!

Berpeluang untuk BERGAMBAR DENGAN PANELIST DAN TERUS JADI BUTTON BADGE di Booth ILUVISLAM.COM!!

"Pendidikan Ibubapa atau Parenting bukan sahaja khas ibu ibu bapa, tetapi juga untuk mereka yang belum berkahwin, dan bakal menjadi ibu bapa. Ini adalah kerana pendidikan untuk anak-anak adalah bermula dari sebelum dari kita memilih pasangan kita."

No comments: