Thursday, January 24, 2013

New Friends..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Alhamdulillah, dah dua minggu saya dan kawan2 mula berpraktikal... dan lagi sebulan lagi nak ke korea... ya Allah permudahkanlah urusan kami.. Aamiin... 
Perasaan nak menanti waktu untuk ke sana sangat gementar... risau macam mana nk adapt diri dengan cara kerja dan belajar kat sana.. Selama dua minggu praktikal di kampus UniKL, saya dan kawan2 diletakkan di bawah unit marketing dan antarabangsa walaupun tiada kena mngena dgn bidang kami hehehe... latihan industri yg sebenar bermula hujung bulan 2 ini hingga bulan 6 iaitu selama 4 bulan di Semyung University, Korea... Insya Allah... 
Selama dua minggu ni kami banyak menguruskan hal2 berkaitan exchange student dari France dan Korea... Sangat seronok berkenalan dgn diorg ni.. Semua nya peramah.... lets me introduce my new friends =)

 kawan2 dari korea

kawan2 dari france

beautiful girls from korea


Thanks for reading..

nota kaki: dgr ura-ura dekan nak hantar kami ke Korea lebih awal dari tarikh yg sepatutnya... nervous... doakan kami ye kawan2...

4 comments:

Ain SSB said...

Assalammualaikum kak Elin~ dapat kwn baru mmg best kan. hehe. Akk nak pergi Korea nnt? Bestnyaaa~ huhu. InsyaAllah semoga dipermudahkan semua urusan :)

elin.shazlin said...

Waalaikumussalam... a.ah memang best.. yup insya Allah kalau tkde aral, hujung bulan 2 ni fly.. insya Allah.. Aamiin.. nty ain bg alamat ain ye.. boleh akak pos souvenier utk ain..

sohoque said...

waaahhh... bestnyer dpt pegi korea... nak ikut..!

elin.shazlin said...

Alhamdulillah rezeki... huhu nak ikut? msuk luggage muat x?.. hehe gurau je..