Wednesday, March 6, 2013

Korea Part 2: Semyung Open Ceremony

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Dua hari lepas merupakan hari pembukaan semester untuk Semyung University, Korea... Majlis pembukaan start pkul 11 pagi waktu Korea.. Majlis ni sangat2 lah meriah.. majlis ni sempena welcoming student baru.. here i meet many foreign friends.. ade yg dari russia ada dari uzbekistan dan macam2 negara lain.. student korea yg paling ramai.. of course because it was korean university.. hehe.. Selepas majlis welcoming, saya dan kawan2 terus ke kelas memandang kan hari ni bermula nya kelas.. kelas pertama kami ialah tae kwan do... so jom layan some pictures  from me.. 

my time table ^^

My Friends here... 

Everyone sgt sporting...

kami lah pelajar semyung university, south korea...

bergambar selepas open ceremony bersama foreign student yang lain..

my teammate n my senior masa orientasi.. Bila bercakap macam ayam dan itik sebab saya tak fasih berbahasa korea.. the girl in yellow jacket tak fasih berbahasa inggeris dan hana (the girl in white jacket) yang tolong translate kan to each other... nak cepat2 belajar bahasa Korea!!! so i can communicate with others...

me at semyung university..

my senior.. sunbae... thanks kak za for guiding us here... Kak za banyak tolong guide pasal makan, tempat dan jadi translator utk order makanan..

the conclusion is sangat hepi dapat peluang belajar kat semyung university.. the environment, staff, people and food is great.. daebakk!! ^^ Alhamdulillah ya Allah for giving me this opportunity... ^^ Missing my abah n mama n siblings right now.. also miss my mr R too =(




3 comments:

Ain SSB said...

Aww bestnya kak Elin! Hwaiting! You can do it! hehe.

elin.shazlin said...

huhu thanks ^^

cik laili said...

cantik gambar Lin & kawan2 melompat ramai2 tu..