Tuesday, April 16, 2013

Happy Birthday Hanis Sufia and Adam Tuskan ^^

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Lama tak update blog ni.. dah berhabuk dah blog ni.. Hehe 
entry kali ni saya nak mengucapkan selamat hari lahir buat si cantik, comel dan cool iaitu cik hanis sufia (15/04/2013), dan the handsome boy, adam tuskan (13/04/13).. which both of them is my friends in Semyung University, S. Korea. Thanks for being my friends. ^^

Jom intai gambar sempena sambutan hari lahir cik hanis.. Terima kasih kepada kawan2 yang turut menjayakan nya. 

The cake~♥ 

The mastermind (Leader = Siti)

Surprise!!

Together ~♥ 

The "Cool" B'day girl ~♥ 

The food

The food 2

Happiness ~♥ 

Foreign friends ~♥ 

Special wishes: " Selamat hari lahir Hanis, Semoga panjang umur, murah rezeki dan diredhai Allah.. Semoga dengan peningkatan umur bertambah juga amalan kita.. insyaAllah.. Aamiin"

Next is Adam Tuskan special birthday wishes from us. and hey its exclusively live from Hello Kitty Cafe in Seoul, Korea..
Adam, Hope you have a great2 day everyday.. Happy Birthday ^^


Video mastermind: Kak Fairuza


Thanks Magi for this video.. and Happy Birthday to nice and cute guy,  Adam..

Thanks for reading ^^ ~♥ 

P/s: Next entry akan update pasal tempat2 menarik yang telah dikunjungi di Seoul baru2 ni.. so.. tunggguuuuu... ^^

4 comments:

toshio ryzall said...

best nye makanan :3

elin.shazlin said...

Alhamdulillah.. best tapi tu je antara makanan yang boleh makan kat sini.. tak banyak choice sgt hehe ^^

toshio ryzall said...

hehe syukur la :)
pape pn all the best kat sane. by now pn mesti dah biase dgn keadaan kat sana kn. hehe so xde masalah la..just enjoy the time :D

elin.shazlin said...

hehe .. thanks ^^